Temaer og Priser

“Det unikke i vores temaer ligger i detaljerne, der skaber en følelse af fantasi og eventyr”
Uanset om du og dit barn, inviterer hendes/hans venner for at fejre fødselsdag eller blot hygge med vennerne, vil Tipidrømme skabe rammer der oser af hygge, magi og eventyr.

Omdrejningspunktet for festen vil være vores Tipier der sammen med vores bløde tæpper, puder og madrasser giver den ultimative oplevelse og ikke mindst en behagelig søvn. Vores Tipier er stylet med, lyskæder, pynt, skind, bakkebord og lanterner.

Hvis du planlægger en hyggelig fødselsdag, en eventyrlig overnatningsfest eller en helt anden slags fest, tilbyder vi den perfekte løsning der passer til dit barn fra ca. 6 år til ca. 13 år.

Vores standard pakke indeholder:

  • 6 tipier i det valgte tema
  • 6 madrasser
  • 6 lagen
  • 6 tæpper
  • 6 bakkeborde
  • Pyntepuder
  • Lyskæder
  • Lanterner
  • Forskellige styling pieces, skind, pynt osv.

Pris 1500 kr. pr. (Intropris)

Udlejning (opsætning senest kl. 16. Afhentning tidligst kl. 10 den efterfølgende dag)

Mulighed for flere eller færre Tipier – kontakt venligst for pris.

Af hygiejnemæssige årsager bedes alle gæster bruger deres egne hovedpuder.

Alle lagner er nyvasket, pyntepuder og tæpper vaskes ved behov.

Betalingsbetingelser

Alle Tipidrømme bookinger kræver en forudbetaling på 500 kr. depositum ved reservation,
det resterende beløb skal betales fuldt ud senest 14 dage før den bookede dato.

Eventyrland

I Eventyrland er der lagt op til pigehygge fuld af eventyrlige drømme, hjerter fulde magi og ideer, der er klar til at forme fremtiden.

Vores ‘Eventyrland’ tema indeholder en smuk blød palette af lyserødt, gråt og glitter med søde puder, bløde plaider og skinnende lyskæder som på smukkeste vis vil danne rammen om hyggen og hjælpe drømme på vej.

1001 nat

Lad dig drømme væk til 1001 nats eventyr med dine veninder, oplev magien og del jeres inderste hemmeligheder og boho drømmer!

Vores 1001 nat tema indeholder marokkansk inspirerede puder, guld og frynser. 1001 nat skaber de perfekte rammer, til at være vært for en hyggelig aften og nat fuld af sjov, latter og drømme. Stylingen af tipierne er afsluttet med glitrende lyskæder og frynser. 

Lad mystikken begynde med Tipidrømmes 1001 nat.

Emoji

Velkommen til Tipidrømmes lille Emoji verden. En verden som er kendt for at sprede glæde, latter, sjov og ballade. Fortæl sjove historier til dine venner eller veninder og mærk energien og den gode stemning sprede sig.

I vores Emoji tema har vi udvalgt nogle emojis som uden tvivl vil sprede glæde og smil hos de fleste. Med vores søde og sjove Emoji puder Emojilyskæder og bløde plaider er der virkelig basis for en hyggelig og sjov oplevelse for både drenge og piger.