Om os

Jeg er Charlotte Zaza – skaberen af Tipidrømme. Jeg kommer fra Aalborg og er mor til tre vidunderlige børn i alderen 5 år til 15 år.

Ideen til Tipidrømme opstod af flere årsager. Som mor ved jeg selv hvor gerne jeg vil gøre mine børns fødselsdage eller overnatningsfester til noget helt specielt og magisk. Men jeg ved også, at det i en travl hverdag kan være svært at få overskud til at lave en fest så gennemført som både vi og børnene ønsker det. Jeg ved også som både pædagog og mor hvordan børn nyder at bygge huler og skabe små rum til fordybelse.

Min vision med Tipidrømme er at skabe et univers og en stemning som et modstykke til den underholdning vi ofte tilbyder vores børn ved fødselsdage elller sammenkomster. For mig handler det om at komme tilbage til det helt nære i hjemmet med veninder og venner, hvor vi skaber de perfekte rammer som børnene sammen udfylder på deres helt unikke måder.

Jeg vil gøre mit ypperste for, med Tipidrømme, at skabe en helt speciel stemning og en magisk ånd til jeres fest.

Kontakt os:

Lad os fortrylle dig ved at skabe den mest mindeværdige begivenhed til dit barns næste fødselsdagsfest, overnatning eller anden sammenkomst!

Gør din festplanlægning, nem, problemfri  og ukompliceret og kontakt os!

Send os en besked ved at udfylde vores online forespørgselsskema, send en mail eller ring – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til os

+45 40 50 15 25

Find os

Jennysvej 16, 9000 Aalborg

Åbningstider

M-F: 08:00 – 17:00
L-S: 11:00 – 17:00
Skriv en besked til os